Ouders aan het woord

 “Liselot, dank je wel! Wat laat je onze dochter prachtige processen doormaken, die voor haar toekomst heel belangrijk kunnen zijn. We zijn heel blij dat we haar dit traject bij jou hebben mogen geven; ik zou het iedereen aanraden met kinderen op die leeftijd.”

Vader van Sterre (11 jaar)

“Mijn dochter Lieke (9) vindt het heerlijk om te mediteren. Na een aantal jaren MuziYoga (en andere cursussen) is mediteren nu voor haar de gewoonste zaak van de wereld. Dat hoeft het niet voor ieder kind te zijn. Maar zij heeft van nature weinig contact met haar eigen lijf. Voor haar is het belangrijk. En ze kan het toepassen in voor haar lastige situaties.”

Moeder van Lieke (9)

“We passen nu thuis ook elementen uit de MuziYoga toe. Bij slaapproblemen of bijvoorbeeld spreekbeurtzenuwen kunnen we yoga, meditatie of ademhalingsoefeningen doen en de kinderen sluiten daarbij rustig aan.”

Vader van Joost en Lieke (6 en 9 jaar)

“Het was leuk om je weer in actie te zien vandaag. Ik vind het bijzonder om te zien hoe je aansluit bij waar de kinderen mee komen, zo improviseert en er dan een hele leuk les van maakt.”

Moeder van Stijn (4 jaar)

“Mijn kinderen ervaren MuziYoga als een leuke hobby, een gezellige les. Zowel voor de oefeningen als in het contact met andere kinderen.”

Moeder van Elise (4 jaar)

“Amal wordt heel blij van MuziYoga! Ze gaat er elke week met heel veel plezier er naartoe en komt ook zingend weer thuis vrolijk, rustig en ontspannen. Ze geniet van de veilige sfeer die Liselot in de groep creëert en van de gezelligheid in de groep. Ze vindt de lessen supercool en wil nooit overslaan.”

Moeder van Amal (9 jaar)

“Voordat mijn zoon Jonas begon met het Tipi-traject, had hij maanden buikpijn. Op gebied van voeding en allergie hadden we alles al uitgeprobeerd. Ook waren we al aan de slag gegaan met zijn spanning en zenuwen. Na één afspraak met Liselot was de buikpijn minder. En kort daarna zelfs hélemaal weg. Hij durft meer te proberen, is minder driftig en gaat nu makkelijker om met leeftijdsgenoten. Jonas staat nu opener voor de wereld.”

Vader van Jonas (6 jaar)