Oud & Nieuw…..in mei!

Vanmorgen liep ik door mijn werkkamer naar de keuken. Overal liggen nog flyers met de oude logo’s en A4tjes met mijn nieuwe logo. Ineens ervoer ik intens wat voor transformatieproces er aan de gang is op dit moment. En dat dat bruisend en opwindend is, maar ook pijnlijk. En kwetsbaar. Als een slang in een net nieuw zacht velletje.

Het deed écht zeer om me te realiseren dat ik mijn oranje tipi’tje vaarwel zeg. Er kleven zoveel herinneringen aan de tijd dat ‘ie geboren werd. Het manifesteren van mijn praktijk, vormgegeven met een prachtig logo.

En MuziYoga. 7 jaar geleden alweer. Net na een verhuizing naar een nieuwe plek, van Enschede naar Zutphen,  in dat nieuwe leven ontstond MuziYoga concreet. Met een logo liefdevol ontworpen door mijn beste vriendin.

En nu liggen ze naast elkaar. Oud en Nieuw. En ik ben in de war. Maar ja, dat ik wat moeite heb met loslaten wist ik eigenlijk wel. En dat ik vertrouwen in iets nieuws vaak van diep moet halen ook.

De logo’s in hun oude vorm houden een speciaal plekje in mijn hart. Maar ze zijn volwassen geworden. Getransformeerd tot een betere versie van zichzelf. Veel meer in verbinding nu. Gedragen en overkoepeld, door een kleurrijke, omhullende, groeizame Springboon.

Ik ben gelukkig.